Mesaj Sayısı : 62 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/10/10 Yaş : 29 Nerden : Ç.Kale
Konu: İşte Ben! Çarş. Kas. 03, 2010 9:57 pm
Ben Elif. Çanakkale'liyim.Yaşım 15 (malesef ) Kova burcuyum Kendimi seviyordum ta ki ms hastalığına yakalanana kadar...Hastalığımın adı hala bilinmiyor Keşke hastalığımın adı bilinseydi belki o zmn tedavisinide bulurlardı şimdilik MS hastalığı teşşhisi konuldu. 11 yaşındayken ikizim olan Efeyi kör kurşuna kaybettim Herşey ondan snr başladı ztn Hayattan zevk almamaya başladım.Bunun üzerine ailem beni istemediler ikizime benziyorum diye... Babam ikizime benzediğim için beni hiç sevmedi her gece eve içip geldi ve ben her gece şiddete moruz kaldım Neyse şimdi biraz aramız iyi yada bana hastayım die öle davranıyor Şuanda babama çok düşkünüm Aşığım kendisine geçelim bunları Bir tanecik ablam var
Her zmn gülerim pek fazla ağladığımı gören olmamıştır. deli doluyumdur çevremde sevilen birisiyim Gezmeyi severim,geceler benim olsun gündüzlerde Bunun yanında çok konuşurum kahretsin çenem açılınca susmak bilmiyorum Beceriksizim hayatımda yemek yapamam ztn mutfağa yemek yapmak için sokmazlar beni Edebiyat,fizik ve matematik derslerinden acayip şekilde zevk alırım Kaynattığım için herhalde Agresifim çabuk sinirlenirim halis muhlis inatçı keçiyim Uyumayı çok severim bıraksalar 24 saat uyuyabilirim sanırım Yeni insanlar yeni yerler görmeyi severim.Yüzmek,basketbol oynamak sewdiğim spor dalları arasındadır.Film izlemeyi çok seviyorum en çokta korkunç olan filmleri Bugüne kadar hocalarımla hiç yıldızım barışmadı hep hocalarla tartıştım Hocalara karşı hep tersine gitmişimdir verilen ödevi asla zmnnında yapmam hocaya olan hakareti söylerim Pek kavga eden biri değilim,edersem karşımdaki kişinin vah halinne Şiir okumayıda yazmayıda çok severim Düşene yardım eden,ama incir çekirdeğini bile doldurmayan hatada silen biriyim... Köpeklerden çok hoşlanırım Bazen Mutlu, Bazen Mutsuz, Bazen Neşeli, Bazen Sitemkar, Bazen Soğuk, Bazen Tahmin Edemiyeceğin Kadar Sıcağımdır Çok Değişken Ruh Halim Vardır İnsanlara çok değer veririm.Herkesin düşünceleri benim için çok önemlidir.kesinlikle kin beslemem..Ve son olarak insanları konuşmalarına göre değerlendiriyorum...
Neyse Benden bukadar Okuduğunuz için tşkler
^zєאภєק ^๓єlєк
Konu: Geri: İşte Ben! Perş. Kas. 04, 2010 2:16 pm
seni daha iyi tanımış olduğum elif
birçok ortak özelliklere sahibiz şiir yazmayı,sporla ilgilenmeyi bende severim benim gibi melankoliksin çabuk ruh halim değişiyor uyumakta çok ama çok güzel tabi sonra tembelleşiyoruz hocalar konusunda sanırım pek anlaşamıyacaz ben hocalarımla az çok anlaşırım tabi saç baş kontrolünden önce
hastalığın için üzüldüm canım Allah şifalar versin.her hastalağın bi çaresi vardır kendini üzme
inşallah zaman geçtikçe sende beni daha iyi tanıyacaksın
*AdoLf_Elf Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 62 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/10/10 Yaş : 29 Nerden : Ç.Kale
Konu: Geri: İşte Ben! Perş. Kas. 04, 2010 3:59 pm
^zєאภєק ^๓єlєк demiş ki:
seni daha iyi tanımış olduğum elif
birçok ortak özelliklere sahibiz şiir yazmayı,sporla ilgilenmeyi bende severim benim gibi melankoliksin çabuk ruh halim değişiyor uyumakta çok ama çok güzel tabi sonra tembelleşiyoruz hocalar konusunda sanırım pek anlaşamıyacaz ben hocalarımla az çok anlaşırım tabi saç baş kontrolünden önce
hastalığın için üzüldüm canım Allah şifalar versin.her hastalağın bi çaresi vardır kendini üzme
inşallah zaman geçtikçe sende beni daha iyi tanıyacaksın
vay ortak özelliklerimiz var he hastalığıma gelince saol cnm inş cnm birbirimizi yakından tanırız
mRs...! Üye
Mesaj Sayısı : 20 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/10/10 Yaş : 38 Nerden : bilmem
Konu: Geri: İşte Ben! Perş. Kas. 04, 2010 4:08 pm
kendini çok güzel anlatmışsın ailenin seni istememesine çok üzüldüm şimdi aranız iyi sanırım bunada çok sevindim inş. hastalığının bir tedavisi bulunur hayatta mutlu olman dileğiyle
_Sidekick_
Konu: Geri: İşte Ben! Cuma Kas. 05, 2010 4:41 pm
Seni Daha iyi tanımıs olduk canım Hastalıga üzüldüm inşallah bulunur da iyi olursun Benle benzer yönün pek çıkmadı konusmayı sevmemiz tuttu sadece İnşallah daha iyi tanırım seni
*AdoLf_Elf Isınan Üye
Konu: Geri: İşte Ben! C.tesi Ocak 15, 2011 8:45 pm
_Sidekick_ demiş ki:
Seni Daha iyi tanımıs olduk canım Hastalıga üzüldüm inşallah bulunur da iyi olursun Benle benzer yönün pek çıkmadı konusmayı sevmemiz tuttu sadece İnşallah daha iyi tanırım seni